Je bekijkt nu Violist & DJ

Violist & DJ

Samensmelting van klasse en beats

Magie ontstaat wanneer elektronische beats en betoverende vioolklanken samenkomen. En dat is precies wat er gebeurt tijdens mijn optredens als DJ met getalenteerde violisten zoals Sietse van Gorkom,  Judith van der Klip, Camilla van der Kooij en Eva Scheltema. Deze muzikale samensmelting voegt niet alleen een nieuwe dimensie toe aan feesten en evenementen, maar creëert ook magische momenten die het publiek betoveren.

Sietse van Gorkom: virtuositeit in diversiteit

Sietse van Gorkom, een meester in veelzijdigheid, heeft zijn sporen verdiend in genres variërend van pop en rock tot hiphop, dance, en klassieke muziek. Als oprichter van K-oZ Collective en lid van het Red Limo String Quartet, toont hij zijn veelzijdigheid als musicus. Samenwerkingen zoals die met zangeres Kirsten Berkx en Mark Lanegan getuigen van zijn indrukwekkende capaciteiten als songwriter en producer. 

Onze gezamenlijke optredens zijn een samenspel van zijn unieke geluid en mijn beats, resulterend in een onvergetelijke muzikale reis.

Judith van der Klip: van Haydn Jeugd Strijkorkest tot Popmuziek

Judith van der Klip’s reis begon bij het Haydn Jeugd Strijkorkest, waarmee ze door Europa toerde en cd’s opnam. Haar liefde voor viool evolueerde tot een professionele carrière met optredens met popartiesten zoals Blaudzun en Armin van Buuren. Als sessiemuzikant en popviolist bij het conservatorium te Zwolle brengt zij haar ervaringen over op de volgende generatie.

Onze gezamenlijke optredens zijn een mix van haar rijke muzikale achtergrond en mijn energieke beats, waardoor het publiek wordt meegevoerd.

Camilla van der Kooij: cum laude afgestudeerd in klasse

Camilla van der Kooij, cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam, is een prijswinnende violiste gespecialiseerd in improvisatie en popmuziek. Haar veelzijdigheid bracht haar samen met artiesten zoals Kyteman’s Orchestra, The Analogues, Kensington, en Wende Snijders. Onze gedeelde optredens, waaronder het Oud en Nieuw feest bij Spice Beach Club in Bonaire, zijn een perfecte fusie van haar klassieke achtergrond en mijn eigentijdse beats.

Eva Scheltema (Veya): van MTV EMA’s tot vernieuwende Popmuziek

Eva Scheltema (Veya), een professionele violiste in de pop- en dancewereld, heeft haar vioolklanken laten weerklinken op podia zoals de MTV EMA’s en Sensation White. Als co-producer van de live-elektronische band Dialoque brengt ze vernieuwing in haar vioolgebruik in popmuziek. Onze gezamenlijke optredens zijn een combinatie van haar elektronische invloeden en mijn beats, wat resulteert in een verfrissende en meeslepende ervaring voor het publiek.

Een ongeëvenaarde beleving

De samensmelting van klasse en beats, vertegenwoordigd door deze virtuoze violisten en mijn DJ-vaardigheden, biedt een ongeëvenaarde feestervaring. Elk optreden is doordrenkt met unieke magische momenten, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis van geluid en emotie. Ben jij er klaar voor om de harmonieuze samensmelting van klasse en beats te ervaren?