Bio

Deze rasentertainer is met ruim 2 meter geen kleine jongen. Al op jonge leeftijd ontstond er een passie voor muziek, het mixen en editen van platen. Zijn performance is van begin tot eind een spannende set die het publiek meeneemt. Nick verrast je met knallende platen waardoor je nooit meer weg wil van de dansvloer. Powerhouse en een genot voor je oren! Sinds hij zijn leven volledig aan zijn passie heeft gewijd is er een unieke sound en performance ontstaan, treedt hij overal ter wereld op en werkt samen met grote artiesten.

Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziekkeuze en zijn onuitputbare energie in de DJ booth. Geen plaat is te gek, zolang het ritmisch en dansbaar blijft. Deze all-round stijl heeft hem residence in grote clubs bezorgd zoals the Matrixx en Club 22-24. Daarnaast maakt hij menig house-tempel en -festival onveilig, onder andere club Air en Free Festival. Met ruim 150 optredens per jaar is hij ook regelmatig te vinden in de Caribbean, Ibiza, Duitsland, Scandinavië en Turkije.

Maar hierbij stopt het niet, met zoveel kennis over de industrie en vele jaren ervaring als dj was het niet meer dan logisch voor Nick om zijn kennis en skills over te dragen in de vorm van een workshop, welke met veel lof werd ontvangen. Na deze succesvolle editie ontpopte zijn roeping, en motiveerde het hem om door te zetten en om zijn enthousiasme en ervaringen te delen met een zo’n groot mogelijk publiek. In 2014 is Nick gestart met een groot aantal workshops in de beste dj shops in Nederland en België.

workshop1-bio